Office Showroom Joensuu

Palvelupolkumme

Konsultoinnista toteutukseen

  • Työympäristökonsultointi
  • Tila- ja kalustesuunnittelu
  • Valmiit kokonaisuudet

Alkukartoitus

Onnistuneita tilaratkaisuja

Oli sitten toimitilanne suuri tai pieni, toimitamme toimivat ja laadukkaat kalusteratkaisut aina yksilöllisten tarpeidenne mukaisesti.
Koska hyvin suunniteltu on aina parhaiten toteutettu, meiltä saatte ammattitaitoista apua myös tilasuunnittelun aloitusvaiheessa.
Sisustusarkkitehtimme auttaa projektissanne alkukartoituksesta aina tilan viimeistelyyn asti, tilan toimintojen sijoittelusta aina valaistuksen ja kalustuksen toteutukseen saakka.

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi kalustettu

Suunnittelupalvelumme auttaa projektissanne tarvittaessa hyvinkin laajalla spektrillä: Meiltä saat kalustuksen suunnittelun lisäksi halutessasi myös pintamateriaali-ja valaistussuunnittelun palvelut, erikoiskalusteet tai apua akustisten ratkaisujen suunnitteluun.

Meiltä saat tilattua myös ammattitaitoisen työympäristösuunnittelijan tekemän alkukartoituksen, työympäristökyselyn tai osallistavan työpajan, joilla voidaan selvittää tehokkaasti työtilojenne muutostarpeet ja kehityskohteet suunnittelun pohjaksi.
Meiltä saat myös korkealaatuiset 3D-mallinnokset ja visualisoinnit havainnollistamaan tilan muutosta.

Toteutus

Kokonaisvaltaista palvelua

Olemme täyden palvelun kalustetoimittaja, palvelemme asiakkaamme projektin alusta loppuun asti itse.

Löydät meiltä, saman katon alta, niin asiantuntijapalvelut työympäristökehittämisen projekteihin, kokonaisvaltaiset sisustussuunnittelun palvelut, kuin myös kalusteiden asennus-ja kierrätyspalvelut.

Lue lisää

Asennus

Kalustetoimitus ja asennuspalvelut

Palveluihimme kuuluu sisustussuunnittelun ja kalustetoimituksen lisäksi täyden palvelun kalusteasennus. Tämän lisäksi tarjoamme halutessanne myös kierrätyspalvelut käytöstä poistuville huonekaluille.

Kierrätys

Uusi elämä vanhoille huonekaluillesi

Halutessanne voimme toimittaa käytetyt kalusteenne kierrätykseen.
Meille on tärkeää toimia vastuullisesti, joten käytettyjen kalusteiden kierrättäminen on oleellinen osa palveluitamme.